Q-Light Downlight innendørs • 3200909

PH Downlight 7W LED Hvit 30pack

fra Q-Light     
PH Downlight 7W LED Hvit 30pack
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Utstrålingsvinkel (grader) 36
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Bruksområde Utendørs
Effekt (W) 7
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
«PH» er en hvit tiltbar downlight med høy kvalitet på lik linje med andre Q-Light produkter. Den er utviklet for prosjekter, og selges derfor uten unødvendig emballasje for hurtig montasje og lite avfall på byggeplassen.

PH selges kun i hele esker á 30 stk. komplette downlight med drivere. Strekkavlaster med gummiputer på driveren PH opprettholder høy kvalitet, på tross av sin meget konkurransedyktige pris.

Teknisk beskrivelse

Citizen chip og blendingsfri linse.

Bruksområde

Passer i 75-83mm hull

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”