Lapp PFXP CHARGEline 5G16+(2x2x0,34) • 1025083

PFXP CHARGEline 5G16+(2x2x0,34)

PFXP CHARGEline 5G16+(2x2x0,34)
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1025083

539,-

431,20 eks. mva. Pris per 1 Meter
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
PFXP Chargeline er en hybrid stamkabel beregnet til ladeanlegg for EL-biler. Her får du PFXP og signalkabel (Li2YCY) for styring i 1 og samme kabel. Dette gjør installasjonsjobben raskere og enklere. Man får også mulighet for kommunikasjon begge veier, siden signalkabelen består av 2 par.
Kabelen er basert på norsk standard for PFXP 0,6/1kV kabel etter HD 603-3J, samt en 2 par datakabel for bus/data systemer basert på RS422/RS485 systemer. Signalkabelen har egen ytterkappe, og er en skjermet Li2YCY med lav kapasitans. Kan benyttes til feltbuss protokoller som Modbus, CANbus, Profibus eller tilsvarende som kommuniserer over
RS422/RS485.
PFXP Chargeline er UV bestandig og kan benyttes innendørs og utendørs, i rør i bakken , samt til alle vanlige faste installasjoner.Kabelen har også rivetråd for enklere avmantling, i tillegg er den hydrokarbon-resistent.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent