Nexans Dobbeltisolert installasjons- og jordkabel • 1067627

PFXP 1KV 5G16

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Ytelseserklæring
Dobbeltisolert installasjons- og jordkabel med kobberleder, PVC lederisolasjon, Blyfri PVC indrekappe og PVC ytrekappe.

farge: Lys grå

Teknisk beskrivelse

Kabelen er dobbeltisolert og kan derfor benyttes som inntakskabel forlagt direkte i jord, men da med ekstra mekanisk beskyttelse i form av dekkbord, plater etc.

Bruksområde

Industrikabel for kabelbroer og for inntrekking i kanaler og rør. Tillat forlagt direkte i isolert vegg uten ekstra beskyttelse. Jordkabelen kan også benyttes i ikke-eksplosjonsfarlige gruver og tunneler.

Anbefalt utendørs på vegg der kabelen ikke utsettes for slag eller støt.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent