Nexans PFXP 1kV 4G16 TR Rund • 1067621

PFXP 1KV 4G16

Dobbeltisolert installasjons- og jordkabel med kobberleder. Flertrådet, glødet kobberleder, rund eller sektorformet. PVC lederisolasjon, Blyfri PVC indrekappe og PVC ytrekappe.

Bruksområde

Industrikabel for kabelbroer og for inntrekking i kanaler og rør. Tillatt forlagt direkte i isolert vegg uten ekstra beskyttelse. Kan også benyttes i ikke eksplosjons-farlige gruver og tunneler. Anbefales utendørs på vegg hvor kabelen ikke utsettes for slag eller støt, ytre kappe av UV-resistent PVC.

Montering

Kabelen er dobbeltisolert og kan derfor benyttes som inntakskabel forlagt direkte i jord. Men da med ekstra beskyttelse i form av plater, dekkbord etc.

Forbehold

Konstruksjon og test standard: CENELEC HD 603-3J, NEK IEC 60332-1/EN50265

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent