Nexans Signalkabel PFSP 750V • 1060611

PFSP 750V 5X2,5

Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1060611

239,-

191,20 eks. mva. Pris per 1 Meter
Bestillingsvare 3-6 dager se alternative artikler
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Skjermet installasjons- og jordkabel med kobberleder. PVC lederisolasjon, kobbberskjerm og PVC ytrekappe. For signalanlegg innendørs og utendørs der det er behov for små tverrsnitt, samt fleksible ledere og/eller skjermet kabel. Kan forlegges direkte i jord. Nummermerking av ledere: Hvite ledere merket med svart tekst. Tverrsnitt: 5x2,5 mm2.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent