Nexans PFSP 1kV m/Kobberleder Bunt • 1067031

PFSP 1KV 2X2,5/2,5 Bunt

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Ytelseserklæring
Installasjons- og jordkabel med kobberleder.

Teknisk beskrivelse

Kobberskjermen er dimensjonert slik at den tilfredsstiller kravene til jordleder (PE) eller til kombinert jord- og nøytralleder (PEN).

Bruksområde

Anbefalt brukt i alle typer rom, samt utendørs. Kan forlegges direkte i jord uten ekstra beskyttelse.
Tetting av kabeltamper: Hvis kabelen kappes, og tampen(e) blir liggende utendørs, må kabeltamper tettes øyeblikkelig. Dette for å unngå inntrengning av vann i leder som kan føre til korrosjon.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent