Nexans D4x0,5 PFSK 440V B2 130m • 1060487

PFSK 440V 4X0,5 Bøtte 130m

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Ytelseserklæring
PFSK 440 V er en fleksibel skjermet signal kabel som er velegnet for signal, instrumentering, prosess, og studiosystemer.

Teknisk beskrivelse

Lederne er fargekodet i henhold til DEF STAN 61-12. D4x0,5 PFSK 440V B2 130m

Bruksområde

Kabelen kan benyttes utendørs med ekstra beskyttelse.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent