ØS Varme ØS Alu-8 8W/m 1350W 180 m 230V • 1009186

ØS Alu-8 8W/m 1350W 180 m 230V

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Produktblad
      • Ytelseserklæring
Utforsk komfort og effektiv gulvvarme med ØS Alu-8 toleder varmekabel. Ideell for både nybygg, tilbygg og rehabilitering, er denne kabelen designet for bruk i tørre og våte rom. Godkjent for installasjon i ØS Lamiflex, gir den deg friheten til å skape varmeområder som passer dine behov.

Teknisk beskrivelse

ØS Alu-8 toleder varmekabel gir overlegen ytelse med effekter under 70W/m². Den kan også installeres direkte på brennbare gulv med en effektgrense på 80W/m². Den tekniske kvaliteten gir pålitelig og jevn gulvvarme, og den er godkjent for permafrostbeskyttelse av fryseromsgulv.

Funksjonalitet

Med avansert teknologi gir ØS Alu-8 pålitelig varmefordeling, skaper et komfortabelt miljø i ethvert rom. Den toledede strukturen gir effektiv varmestyring, mens den er enkel å kontrollere og tilpasse etter dine preferanser.

Bruksområde

Velegnet for gulvvarme i både tørre og våte områder, gir ØS Alu-8 deg fleksibiliteten til å implementere varme løsninger i ethvert miljø. Godkjent for bruk i ØS Lamiflex, er den også ideell for permafrostbeskyttelse i fryserom.

Montering

ØS Alu-8 er enkel å installere, og kan legges direkte på gulvet for å levere jevn varme. Følg våre enkle instruksjoner for å oppnå optimal ytelse og nyt varme og komfort i ditt hjem eller bedrift.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”