ToughTested Lyd og bilde
8876289

Øreplugger "Jobsite" Noise reduction 23db

fra ToughTested
Øreplugger
Bruksområde Innendørs
Bruksområde Utendørs
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Heavy-duty øreplugger spesialkonstruert for håndverkerens fysisk krevende hverdag. Med Jobsite-øreplugger får du en både god lyd, og hørselvern i ett og samme produkt. Sertifisert støyreduksjonsklassifisering (NRR) på 23 db gir beskyttelse mot støybelastninger som kan skade hørselen. EQ-VOICE-teknologi og "Halo 360"-mikrofon bidrar til å gi meget klar lyd, både når du hører på musikk, og når du snakker i telefonen. IP64 sertifisert for vann / svette / støvmotstand.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”