Nobø Panelovn • 5411193

Nobø Lavtemperert 1000W 230V

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
Lavtemperert og dobbeltisolert Nobø barnehageovn med topputslipp som gir optimal varmefordeling. Modellen har et moderne og mykt design.

Merk at denne ovnen må utstyres med valgfri NCU kontrollenhet.

Teknisk beskrivelse

1000W panelovn med en høyde på 40 cm. Sprutsikker (IP24).

Funksjonalitet

Nobø barnehageovn leveres uten termostat og styres av et sentralt system. Ovnen har en standbyeffekt på mindre enn 0,5W, noe som gir en god energiøkonomi.

Via Nobø Hub kan Nobø Front snakke med resten av hjemmet ditt og du kan enkelt styre panelovner og gulvvarme i en brukervennlig app. I tillegg har systemet smarte vindussensorer og overstyringsbrytere som enkle i bruk.

Bruksområde

Ovnens overflatetemperatur er på mindre enn 60 grader, noe som er et krav i barnehager. Egner seg også meget godt for barnerom og skoler.

Montering

Ovnen monteres på vegg og kan tilkobles stikkontakt eller kobles fast med medfølgende koblingsboks.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”