Defa Interiørarmatur
3331977

Nimbus T5 2x35W Incl WT

fra Defa
Nimbus T5 2x35W Incl WT
Spenning (V) 230
Effekt (W) 35
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Nedhengt interiørarmatur med to lysrør, 50% opplys og 50% nedlys. Armaturstamme i stål. Endestykker i aluminium. Armaturen er pulverlakkert i hvit RAL 9010. Nimbus leveres komplett inkludert lyskilder (farge 830) og wireoppheng med takfester samt 2.5 meter ledning med plugg. Effekt: 35W.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”