Nexa Aktuator
14922

Nexa Veggsender 2 kanaler NXT Home T2

fra NEXA NXT
Nexa Veggsender 2 kanaler NXT Home T2
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kuppvare! kr. 489,-

14922

399,-

319,20 eks. mva. Ordinærpris 489,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Fungerer med

Virker med NXT
Batteridrevet 2 kanals veggsender med toveiskommunikasjon og en rekkevidde opp til 300 meter. Leveres uten ramme og med to vipper i forskjellige hvite nyanser for å passe til alle rammer i seriene ELKO RS, ELKO Plus og Schneider Exxact.

Funksjonalitet

Veggsenderen kan kontrollere ON / OFF og dimmer mottakere. NXT-T1 kan ha opptil 10 NXT-mottakere og 10 System Nexa-mottakere koblet til hver kanal.

Montering

Veggsenderen kan enkelt monteres på en flat overflate med selvklebende tape eller med skrue på toppen av en veggboks.

Bryter innfelt montasje

En bryter, eller ofte kalt stømbryter eller lysbryter kan bryte en forbindelse mellom to ledere slik at strøm ikke lengre kan flyte gjennom bryteren.

Brytere og dimmere leveres i ulike utforminger, funksjonalitet og montasje. For montering direkte på lampetledning benyttes ledningsbryter eller ledningsdimmer, med for fastmontasje benyttes påvegg eller innfelt.

Den vanligste funksjonaliteten er 1-polet og kan brukes til alle typer belysning innendørs i tørre rom, mens for utendørsbelysning og våtrom må man benytte 2-polet.

  • 1-polet bryter En enkel av/på-bryter.
  • Endevender eller vekselvender En enkel vender hvor COM er enten koblet til L1 eller til L2.
  • Kronevender eller serievender Dobbel 1-polet bryter. To 1-polete brytere i samme hus som kan opereres uavhengig av hver sin aktuator.
  • 2-polet bryter To 1-polete brytere som opereres samtidig av samme aktuator.
  • 2-polet endevender eller vekselvender To endevendere som opereres samtidig av samme aktuator.
  • Mellomvender eller kryssvender 2-polet endevender som er internt koblet for å snu polaritet, dvs. kun fire av de seks kontaktene kobles til ytre ledningsforbindelser.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”