• NEXA
 • Nexa Sparepære Sett Dimmbar 20W Fj.kontroll CFR-2027

  NEXA Wireless

 • Artikkelnummer: 4514713
 • Merke: NEXA
Nexa Sparepære Sett Dimmbar 20W Fj.kontroll CFR-2027

Frakt

Vekt: 0,19 Kg Frakt fra

kr. 199,-

kuppvare!

159,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Prisgaranti | 60 dagers åpent kjøp

Utgått
Leveres av Elektroimportøren AS
På lager i 4 av 10 butikker
Vil du hente i butikk? Sjekk lagerstatus
 • GTIN nummer: 7330545142204
 • Elnummer: 45 147 13
Spenning 230V Effekt 20W Frekvens 433Mhz Gruppe Smarthus
Trådløst styrt og dimbar 20W sparepære fra Nexa. Sparepæren styres trådløst via valgfri System Nexa sender. Dimmes også trinnløst med fjernkontroll eller en annen System Nexa bryter/sender. Den kan også ta imot 6 unike koder fra forskjellige fjernkontroller for fleksibel styring og regulering. Levetid ca 10.000 timer. Lysstyrke 1200 lumen på full styrke, som tilsvarer ca 120W glødelampe.

Leveres komplett med fjernkontroll.
OBS! Kan ikke styres fra fjernkontroller med "Code Switch" for eksempel TMT-502 eller WST-512

Relevante emneord

NEXA wireless

Et intelligent hjem kan bety mange forskjellige ting.Det kan være alt fra leggetid å slukke alle lamper å ha en knapp for å enkelt administrere mange deler, som regulerbart lys både inne og ute, dørklokker, overvåkning, lyd, osv. Mulighetene er uendelige!

Alt kan styres fra ett eller flere fjernkontroller / sender som skal individualiseres, alt til hele familien skal kunne bruke til å slå de forskjellige funksjonene. Det handler om å forenkle hver dato. Når våre liv reflekteres av en stadig mer stressende hverdag, har vi verken tid eller energi til å sette oss i alle de ulike systemene som krever omfattende undervisning og manuell lesing. Hvilken størrelse og hvilke funksjoner du vil, du selv ønsker og lommebok. Vi har det største utvalget av eksterne brytere for forbrukeren, slik at du er her du kan finne den beste løsningen for ditt hus og din familie.

Systemer Nexa(433,92MHz) og Nexa Professional(868MHz) bygger på radioen kom-kommunikasjon og består av en rekke sender og mottaker, for innendørs og utendørs bruk, og kan deles inn i følgende grupper:

 • Den første Kanaler "aktiv" som er, håndholdte fjernkontroller og såkalte veggsender.
 • Den andre Kanaler "passive" som er, Bevegelsesdetektorer, Magnetkontak-ter, Dusk sensor, signal forsterkning osv.
 • Den tredje Mottakere av "veggmontering" / mottakere for i-bygget (i sump, innvendig vegger, tak etc.)
 • Den fjerde Mottakere "plug in" / mottaker for valgfri stikkontakt.
Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 13 pliktig til å informere våre forbrukere at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt fra dette er elektrisk materiell som utelukkende er beregnet for bruk i faste teleinstallasjoner. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”