Netatmo Overvåkning
94221

Netatmo Welcome Home Kamera

fra Netatmo
Netatmo Welcome Home Kamera
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
94221

2 199,-

1 759,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med IFTTT Virker med Tibber Power-ups
Netatmo Welcome Home Kamera gir deg fantastiske videoer i HD 1080p for best videokvalitet, slik at du ser tydelig hva som skjer i hjemmet ditt. Få varsel øyeblikkelig hvis noen bryter seg inn med det eneste smarte innendørskameraet som kan gjenkjenne ansikt og gir deg tilgang til alle funksjonene uten abonnementsgebyrer.

Teknisk beskrivelse

Omfattende 130° synsfelt, Ikke gå glipp av noe med Smart Innendørskameras ekstra brede synsfelt.

Funksjonalitet

Når Smart Innendørskamera hører en alarm, uansett om det er en røykalarm, CO-alarm, sikkerhetsalarm eller sirene, sender den et varsel og spiller inn video. Kameraet tar bare opp video når noe skjer. Dette gjør at du slipper timevis med tomme opptak.

Sørg for at familiemedlemmer ikke tas opp. I motsetning til andre smartsikkerhetskameraer av «Big Brother»-typen som filmer alt og alle kontinuerlig, beskytter Netatmo Smart Innendørskamera både hjemmet ditt og personvernet til familien din. Med alternativ for å deaktivere videoopptak og varsler for kjente ansikter kan familien din slappe av hjemme, vel vitende om at de ikke blir overvåket eller tatt opp. Funksjonen for oppdagelse av kjæledyr gjør det mulig å ignorere bevegelsesvarsler som forårsakes av kjæledyret. Du varsles bare når det foregår et reelt innbrudd. Eventuelt kan du velge å aktivere slike varsler for å holde øye med kjæledyret ditt mens du er borte.

Enestående nattesyn. Beskyttelse hele døgnet med infrarødt nattesyn for tydelige videoer, selv i stummende mørke.

Videolagring er gratis og fleksibelt. Lokal videolagring på det medfølgende microSD-kortet. Velg om du vil lagre videoene automatisk i den personlige Dropbox-skylagringen din, eller velg å sikkerhetskopiere videoene automatisk på en personlig FTP-server.

Bruksområde

Se direktestrømming døgnet rundt i appen fra hvilken som helst enhet. Bla gjennom tidligere opptak og last ned favorittvideoene dine. Kameraet har et unikt og rent design i anodisert aluminium som passer sømløst inn i hjemmet ditt.

Montering

Enkel konfigurering på få minutter. Konfigureringen av Smart Innendørskamera er enkel: Plasser kameraet innendørs vendt mot inngangen, koble det til strøm og last ned appen. Identifiser familien din med et enkelt klikk. Det er alt!

Illustrasjon/video

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”