Nest smart røykvarsler, trådløs
4413832

Nest Protect, 2nd Gen Battery

fra Nest
4,6 av 5 ()
Nest Protect, 2nd Gen Battery
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Fjernstyres med App
Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4413832

1 299,-

1 039,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Google Assistant/Home/Assistent
Røyk- og karbonmonoksidalarm. Tenker, snakker og sender varsler til telefonen din.
Nest Protect Battery oppdager både rask og ulmende ild samt karbonmonoksid som er en usynlig, giftig gass. Den forteller deg hva problemet er og hvor det har oppstått. Den kan også gi deg en vennlig Heads-Up før den må spille av alarmen, og du kan slå den av med telefonen. I tilfelle du ikke er hjemme, sender Nest Protect et varsel til telefonen din hvis alarmen går av eller når batterinivået er lavt. Den tester seg selv 400 ganger om dagen, og viser at alt er i orden med et grønt blink når du slår av lysene, sånn at du kan sove enda bedre om natten. Og den passer på familien din i opptil ti år.

Funksjonalitet

Nest Protect forteller deg hva og hvor. Den gir beskjed hvis det oppstår røyk eller karbonmonoksid, og forteller deg hvor faren er, slik at du vet hva du må gjøre.

Et lys i mørket.
Vanligvis er lyset til Nest Protect slått av, men når du går under den, kan Pathlight hjelpe deg å finne veien i mørket.

Hvert sekund teller.
Sensoren med delt spekter ser etter ild som brenner både raskt og sakte.

Slå av alarmer med Nest-appen.
Bare en brent skive i brødristeren? Med App Silence kan du slå av alarmen med telefonen din.

En samlet løsning.
Nest-produktene snakker med hverandre. Det betyr at alle Protect-enhetene i huset deg gir beskjed hvis en farlig situasjon oppstår.

Sov trygt og godt.
Nightly Promise er et grønt lys som skinner idet du slår av lyset på rommet, og som forteller deg at alt fungerer som det skal.

Illustrasjon/videoVi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”