Nest smart overvåkingskamera
4413838

Nest Cam Outdoor

fra Nest
5,0 av 5 ()
Nest Cam Outdoor
Kapslingsgrad IP65 Spenning 230V Gruppe Smarthus Bruksområde Utendørs Kommunikasjon Bluetooth Fjernstyres med App Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur

kr. 2 299,-

Internettpris!

4413838
1 839,20 eks. mva. Ordinærpris 2 394,-Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Google Assistant/Home/Assistent
Hvem kommer på besøk? Glemte jeg å lukke porten? Er det noen i hagen? Med Nest Cam Outdoor kan du hele tiden passe på hjemmet ditt med direkteoverført video med 130°-visning av alt som skjer, i HD-kvalitet (1080p) – hele døgnet og uansett vær. Nest Cam Outdoor Sender deg varsler på telefonen når noe skjer, og lar deg snakke og lytte ved hjelp av Nest-appen.

Nest Cam Outdoor har alt man bør forvente av et utendørs sikkerhetskamera.

Teknisk beskrivelse

Både kamera, kabel og adapter er værbestandig i henhold til IP66-standarden, og har en motstandsdyktig konstruksjon.

Funksjonalitet

Nest Cam Outdoor gjør det mulig å se døgnet rundt, med Night Vision som gir lys der kameraet peker. Se hvem som er der, og snakk tilbake for å påkalle oppmerksomhet.

Sightline gir deg tre timers bildehistorikk – helt gratis. Eller du kan abonnere på Nest Aware, og gå opptil 30 dager tilbake i tid, lagre klipp, opprette Activity Zones og få Person Alerts.Montering

Boble kameraet til en utendørs stikkontakt, og pek det i hvilken som helst retning med det magnetiske festet. Du slipper å bekymre deg over levetiden til batterier. Ingen hub er nødvendig.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”