Nest IQ smart overvåkingskamera
4700817

Nest Cam IQ outdoor camera

fra Nest
Nest Cam IQ outdoor camera
Spenning (V) 230
Gruppe Smarthus
Bruksområde Utendørs
Kommunikasjon Bluetooth
Fjernstyres med App
Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Kuppvare! kr. 4 490,-

4700817

4 189,-

3 351,20 eks. mva. Ordinærpris 4 490,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Fungerer med

Virker med Google Assistant/Home/Assistent
Nest Cam IQ utendørs sikkerhetskamera har en 4K-sensor med åtte megapiksler, HDR og 12x digital zoom slik at du kan du se alt i skarp og krystallklar HD-video (1080p). Takket være kraftige IR LED-lamper kan du også se hva som skjer i mørket. Kameraet har også en kraftig høyttaler og mikrofon, slik at ubudne gjester hører deg klart og tydelig.

Teknisk beskrivelse

Både kamera, kabel og adapter er værbestandig i henhold til IP66-standarden, og har en motstandsdyktig konstruksjon.

Funksjonalitet

Nest Cam IQ er smart med tanke på når og hvordan du varsles. Når Nest Cam IQ utendørs sikkerhetskamera registrerer en person, bevegelse eller en lyd, blir du varslet med et øyeblikksbilde på telefonen og via e-post. Kameraet har avanserte algoritmer som kan registrere når noen er i hjemmet ditt, sende varsler til telefonen din og automatisk følge personen rundt i rommet. Gå aldri glipp av noe. Spol raskt og enkelt gjennom videologgen i Nest-appen, og finn øyeblikkene som er viktige. Lagre øyeblikkene som er viktige, i form av videoklipp og fortfilm. Du kan til og med dele dem med familie og venner. Med Activity Zones kan du merke av områder som er viktige for deg, og få varsler hvis noe skjer der.

Med et Nest Aware-abonnement kan Nest Cam IQ til og med gjenkjenne ansikter og lagre all videoen din. Du til og med bli varslet hvis personen er en venn eller et familiemedlem, eller hvis det er en ukjent person.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”