Nest smart overvåkingskamera
4413836

Nest Cam Indoor

fra Nest
Nest Cam Indoor
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4413836

1 899,-

1 519,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Google Assistant/Home/Assistent
Husket du å lukke verandadøren? Er alt i orden hjemme? Har babyen våknet? Du kan ikke være der og følge med hele tiden. Med kameraet Nest Cam Indoor kan du passe på hjemmet ditt via direkteoverført video med 130°-visning, i HD-kvalitet (1080p) – hele døgnet. Selv når du er borte er det enkelt å følge med på det som skjer hjemme. Kameraet sender aktivitetsvarsler til telefonen din ved bevegelser eller lyder.

Funksjonalitet

Nest Cam Indoor gjør det mulig å se døgnet rundt, med Night Vision som gir lys i hele rommet. Se hvem som er der, og snakk tilbake for å påkalle oppmerksomhet. takket være en innebygd mikrofon og høyttaler, kan du barna komme til middag eller hunden gå ned fra sofen.

Sightline gir deg tre timers bildehistorikk – helt gratis. Eller du kan abonnere på Nest Aware, og gå opptil 30 dager tilbake i tid, lagre klipp, opprette Activity Zones og få Person Alerts.Montering

Rask og enkel konfigurasjon på kun et minutt. Plugg inn Nest Cam og last ned Nest-appen for å komme i gang.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”