Nest IQ smart overvåkingskamera
4413837

Nest Cam Indoor IQ

fra Nest
Nest Cam Indoor IQ
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Fjernstyres med App
Kommunikasjon WiFi
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4413837

3 499,-

2 799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Google Assistant/Home/Assistent
Nest Cam IQ har en 4K-sensor og 12 x digital zoom, og gir deg skarp og krystallklar HD-video (1080p). Med HD Talk and Listen, toveislyd i HD kan du ha tydelige samtaler og den er smart nok til å skille mellom personer og ting, og deretter varsle deg.

Funksjonalitet

Nest Cam IQ er smart med tanke på når og hvordan du varsles. Kameraet har avanserte algoritmer som kan registrere når noen er i hjemmet ditt, sende varsler til telefonen din og automatisk følge personen rundt i rommet. Med et Nest Aware-abonnement kan du til og med bli varslet hvis personen er en venn eller et familiemedlem, eller hvis det er en ukjent person.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”