Namron Smart termostat • 4512752

Namron Zigbee Touch Termostat 16A Hvit

 • Fungerer med

  Virker med Homey Virker med Futurehome Virker med Homey Bridge

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Firmware
Namron Zigbee Touch Termostat er det ultimate valget for å modernisere ditt hjemmes varmesystem. Denne intelligente termostaten er spesiallaget for norske veggbokser og installasjonssystemer, og er enkelt å integrere i ditt eksisterende oppvarmingsanlegg. Med innebygget effektmåling gir den deg full kontroll over varmeforbruket ditt, og den er kompatibel med en rekke følertyper.

Teknisk beskrivelse

Namron Zigbee Touch Termostat er en teknologisk avansert løsning som gir deg nøyaktig temperaturkontroll i hjemmet ditt. Den støtter et bredt spekter av følertyper, inkludert 10, 12, 15 og 47 kOhm følere, noe som gir deg fleksibilitet og pålitelighet. Med en imponerende belastningskapasitet på 16A/3600W, kan denne termostaten håndtere både små og store oppvarmingsanlegg.

Funksjonalitet

Denne smarte termostaten er mer enn bare en temperaturregulator. Den er en integrert del av ditt hjemmeautomatiseringssystem. Med Zigbee-teknologi kan du styre oppvarmingen fra smarttelefonen din uansett hvor du er. Sett opp tidsskjemaer, tilpass temperaturer for ulike soner, og spar energi på en enkel måte. Den innebygde effektmålingen gir deg innsikt i ditt varmeforbruk og hjelper deg med å redusere kostnadene.

Bruksområde

Namron Zigbee Touch Termostat er ideell for alle typer hjem og forretningslokaler. Enten du har et elektrisk eller vannbårent varmesystem, kan denne termostaten forbedre effektiviteten og komforten. Den er også ideell for fritidsboliger som hytter og feriehus, der fjernkontroll av oppvarmingen er spesielt praktisk.

Montering

Meget monteringsvennlig med solid festering i stål, lavtbyggende sokkel, og robuste heiseklemmer for tilkobling av både Entrådet (PR) of Flertrådet (PN) leder.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”