Namron Smart plugg • 4512749

Namron ZigBee Termostatplugg 16A

fra Namron Namron Zigbee
Se/Still ett spørsmål ()
-+
 • Av/På-funksjonalitet
 • Termostat med energisparingsmodus
 • Fungerer som strømmåler
 • Innendørs rekkevidde 40m
 • Kontrollerbar fra Zigbee gateway
 • Futurehome og Athom Homey-kompatibel
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Homey Virker med Futurehome Virker med Homey Bridge Virker med EVA Smart

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
En enkel og moderne måte å styre belysning og oppvarming på!
Denne smarte veggpluggen lar deg fjernstyre alle dine vanlige lamper, panelovner og andre usmarte enheter. Raskt og enkelt kobler du bare pluggen mot din Zigbee smarthub. Med 40 meter innendørs rekkevidde kan du styre dine enheter fra stort sett hvor som helst du befinner deg i huset. Termostatfunksjonen støtter måling av spenning, strøm og energiforbruk. Med settpunkt og energisparingsmodus gir den blant annet praktisk og mer økonomisk bruk av usmarte panelovner. Pluggen er kompatibel med Athom Homey og Futurehome.

Teknisk beskrivelse

Namron Zigbee plugg har 230VAC-inngang og maks last 16A/3680W.

Pluggen har støtte for TouchLink hvilket betyr at den kan knyttes sammen med andre enheter i fysisk nærhet om de er koblet mot en gateway eller direkte mellom enhetene om de ikke er parret mot en gateway.

Om ZigBee: ZigBee er en trådløs kommunikasjonsprotokoll for personlige datanettverk (WPAN). Mesh-nettverket lar ulike enheter kommunisere med hverandre, og dette gir et enkelt og pålitelig system for å styre ulike apparater via din ZigBee smarthub. ZigBee er åpen protokoll hvilket betyr at flere produsenter sammen bidrar til å vedlikeholde og utvikle standarden Denne protokollen er både enklere og billigere enn andre WPAN, eksempelvis Bluetooth og WiFi. En annen klar fordel med ZigBee er at den er spesielt strømgjerrig, Dette gjør den godt egnet for batteridrevne apparater og apparater som sender data kontinuerlig. Den er derfor mye brukt innenfor lysstyring, sensornettverk og smarthus. Funksjonalitet

Funksjonalitet

Veggpluggen har Av/På-funksjonalitet, den har termostat med settpunkt og energisparingsmodus, og kan også fungere som strømmåler. Den er kontrollerbar fra Zigbee gateway, og er kompatibel med både Futurehome og Athom Homey.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”