Namron Veggboks • 1201189

Namron veggboks 60 1,5  8 løp stender gjennomgående 120mm

fra Namron Namron Veggboks 60
Se/Still ett spørsmål ()
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
  • 1,5 8 løp stender
  • Gjennomgående
  • Selvgjengende hurtiggjenger
  • Modulbasert byggesystem
  • Les mer...
Veggboks fra Namron med 1,5 8 løp stender, gjennomgående.

Funksjonalitet

Selvgjengende hurtiggjenger.

Montering

Et superenkelt byggesystem. Stusser og stenderfeste demonteres fra boksen ved å trekke stussen noe ut i øvre kant. Når låsetaggen er synlig vris stussen eller stenderfeste mot klokken og stussen er løs. Verktøy skal ikke brukes på stusser eller stenderfester. Når stussen er tatt av kan skjøtestuss monteres ved å sette skjøtestykke i stusshullet og dreies med klokken 45 grader. Skjulte bokser for innfelling.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”