Namron Veggboks • 1214941

Namron veggboks 42 1,5 4 løp stender for skruer

fra Namron Namron Veggboks 42
Se/Still ett spørsmål ()
Namron Veggboks 42 på 1,5 x 71mm med 4 løp. 27mm hurtigskruer. Tilpasset med utforingsringer for Namron Veggboks 60. Materialet i boksen består av flammehemmende plast.

Namron Veggboks 42 er en ny og genial serie med veggbokser for 30mm lekter. Serien er komplett med hele spekteret av bokser, og boksene kan brukes i vegger med dybde helt ned i 42mm inkludert gipsplate!

Teknisk beskrivelse

Stenderfeste for GP 37 skruer som flukter med stenderfeste
Samme innerring og utforingsringer som Veggboks 60-serien
Enkel boks har innerring som kan skrus ut til dobbel gips
Alle boksene kan skjøtes sammen med skjøtestykke
Tilpasset dimmere og dype innfelte stikkontakter
Tilpasset 30mm lekter
Ikke nødvendig å fjerne isolasjon bak boksene i vegger
Stusser for 16 - 20 - 25mm rør

Funksjonalitet

Namron 42 veggboks 1,5 er del av et svært enkelt og praktisk, modulbasert byggesystem. Veggboksen har god koblingsplass for brytere, stikkontakter og dimmere.

Probox stusslåsen som brukes på Namrons bokser, skapmuffer og skjøtemuffer, er konstruert slik at rør enkelt kan vris ut etter montering uten at stusslås ødelegges.

Ekstrautstyr:
Stuss 2 x 16mm, 1 x 20mm, Stuss 1 x 25mm
Blindplate, skjøtestuss 71mm og skjøtestuss 84mm GP 37 senket spesial skrue for stenderfeste.
Utforingsring enkel 71 x 6mm.

Bruksområde

Veggboksene i 42-serien kan erstatte alle typer bokser i enkel installasjon. De bygger mindre og gir mer plass til isolasjon i vegger. Perfekte til bruk i brannklassifiserte vegger sammen med Namron Seal Pad.

Svært godt egnet for eksempelvis rehabilitering ved utforing av betongvegger i blokker eller ved ombygging/ renovering av butikker, hoteller og næringslokaler.

Montering

Skjult boks for innfelling. Utsparing på 73 mm.

Stusser og stenderfeste demonteres fra boksen ved å trekke stussen noe ut i øvre kant. Når låsetaggen er synlig vris stussen eller stenderfeste mot klokken og stussen er løs. Verktøy skal ikke brukes på stusser eller stenderfester. Når stussen er tatt av kan skjøtestuss monteres ved å sette skjøtestykke i stusshullet og dreies med klokken 45 grader.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”