Namron Skruer / Gipsanker • 1318018

Namron skrue 7 x 30mm PH2 senket hode 100 stk

100 x
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
  • Kraftig allround-skrue
  • For tre og metall
  • Nedsenket flatt hode
  • Ekstrem korrosjonsbestandighet
  • Les mer...
Namron GP 37 er en kraftig allround-skrue med nedsenket flatt hode. Konstruert for bruk i Namron stenderfester for skruer i tre og stålstendere, men kan med fordel også brukes til andre formål.

Funksjonalitet

GP- skruene har bårespiss som lett borer gjennom tynnplater (karosseriplater). Skruene er galvanisert med Dacromet overflatebehandling, som gir ekstrem korrosjonsbestandighet.

Bruksområde

GP 37 er en ny patentsøkt serie med kombiskruer for tre og metall. Skruene har tregjenger og karosserigjenger med myk overgang fra tre til metall.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”