Namron Spotlight / Lampe • 3234633

Namron Skinnespot 3 fas LED 40W 24° 3500lm 4000K RA90 Sort

-+
Laveste pris siste 30 dager før kampanje 1 199,- Tilbudet varer så langt lageret rekker
 • Høyeffektiv LED Belysning
 • Justerbar og allsidig
 • Integrert refektor
 • 3 fas LED
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Teknisk Datablad
   • Energiklasse

Namron Skinnespot 3 fas LED 40W 24° 3500lm 4000K – Ditt Valg for Stilig Belysning

Namron Skinnespot 3 fas LED 40W 24° 3500lm 4000K er en imponerende belysningsløsning som skiller seg ut med sin stilsikre design og høytytende funksjonalitet. Denne skinnespoten tilbyr den perfekte balansen mellom estetikk og teknologi for å forvandle ethvert rom til et elegant og velopplyst miljø.

Miljøbevisst og energieffektiv. Med en energiklasse F er Namron skinnespot en miljøvennlig belysningsløsning som gir deg strålende belysning samtidig som den bidrar til å redusere energiforbruket.

Teknisk beskrivelse

Namron Skinnespot er utstyrt med en kraftig integrert LED-lys på 37W (1100mA) – en lyskilde som ikke er utskiftbar, og som garanterer jevn og energieffektiv belysning. Med total effekt på 40W og en LED-chip fra Luminus, kan du være sikker på at belysningen er kraftig og pålitelig.

Funksjonalitet

Med en Lumen-verdi på 3500lm og en imponerende fargetemperatur på 4000K, gir denne skinnespoten en behagelig belysning med en høy CRI-verdi på 95. Dette betyr at fargene gjengis nøyaktig, og belysningen er ideell for å fremheve detaljer i ethvert rom. Levetiden på 50 000 timer (L90) sikrer langvarig bruk og minimalt vedlikehold.

Namron Skinnespot er utstyrt med en 24° optikk som gir presis lysretning, perfekt for å lyse opp spesifikke områder eller objekter. Med en roterbar funksjon på 350° og en tilt på 90°, kan du enkelt tilpasse lyset etter behov og ønsker. Denne skinnespoten gir deg full kontroll over lysretningen.

Bruksområde

Namron Skinnespot 3 fas LED 40W 24° 3500lm 4000K gir deg muligheten til å skape en perfekt belysning i ethvert rom, og dens allsidighet og imponerende egenskaper gjør den til det ideelle valget for ditt belysningsbehov. Oppdag den elegante kombinasjonen av stil og teknologi med denne skinnespoten, og forvandle ditt miljø med lys som skiller seg ut.

Namron har kombinert funksjon og estetikk ved å lage denne skinnespoten i solid aluminiumsstøpt materiale, som er pulverlakkert for en elegant finish. Den har klasse I-isolasjon og en IP20-kapslingsklasse, noe som gjør den egnet for innendørs bruk.

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre over 30 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”