Namron panelovner • 5401396

Namron Panelovn ZigBee 400W matt sort

Se produktblad

-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
 • Smart styring
 • Ukeprogram/ spareprogram
 • Åpent vindu-funksjon og barnesikring
 • Stilrent og moderne utseende
 • Kompatibel med Athom Homey og Futurehome
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Homey Virker med Homey Bridge Virker med EVA Smart

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Produktblad
   • Brukerveiledning
   • Manual
   • Firmware
Namron Zigbee panelovn på 400W i matt sort utførelse. Med Namrons smarte panelovner kan du redusere ditt energiforbruk og få bedre kontroll over strømutgiftene, uten at det går utover komforten. Ved å planlegge temperaturen ut ifra faktiske behov, oppnår du å bruke mindre strøm i perioder hvor du ikke er hjemme, og ved å ikke varme opp soner og rom hvor du ikke oppholder deg. Samtidig får du luksusen det er å komme inn på et godt og varmt kjøkken på morgenen, eller å komme frem til en ferdig oppvarmet hytte. I lengden kan det være mye å spare på styre oppvarmingen på denne måten, noe som selvfølgelig både lommebok og miljø er tjent med.

Ovnene er utstyrt med termostat med ukeprogram/ spareprogram og flere andre praktiske funksjoner og innstillingsmuligheter. Et brukervennlig og lettbetjent, lysende LED-display er plassert på ovnens overside, for enkel tilgang. De smarte panelovnene kan styres via app/smarthub fra uansett hvor du befinner deg, så lenge du har tilgang på nett - om du er hjemme, på jobb, eller på ferie! Ovnenes lekre, rene design blir sømløst en del av interiøret og komplementerer de fleste hjem. Panelovnene fås både i matt hvit og matt sort utførelse, og i flere wattstyrker/lengder. Vi anbefaler å beregne 100W pr m² rom.

Namron Zigbee panelovner er kompatible med blant annet Athom Homey og Futurehome. Se nærmere beskrivelse i Produktblad under Dokumentasjon.

Uten smarthub vil ovnen fungere som en enkel panelovn.

Teknisk beskrivelse

Effekt: 400W
Spenning: 220-240V~ 50/60Hz
Display: LED display digitalt
Kabel:1,6 meters kabel med plugg
Kapslingsklasse: IP24
Standby strømforbruk: < 0,5W
Protokoll: Zigbee 3,0

Om ZigBee: ZigBee er en trådløs kommunikasjonsprotokoll for personlige datanettverk (WPAN). Mesh-nettverket lar ulike enheter kommunisere med hverandre, og dette gir et enkelt og pålitelig system for å styre ulike apparater via din ZigBee smarthub. ZigBee er åpen protokoll hvilket betyr at flere produsenter sammen bidrar til å vedlikeholde og utvikle standarden Denne protokollen er både enklere og billigere enn andre WPAN, eksempelvis Bluetooth og WiFi. En annen klar fordel med ZigBee er at den er spesielt strømgjerrig, Dette gjør den godt egnet for batteridrevne apparater og apparater som sender data kontinuerlig. Den er derfor mye brukt innenfor lysstyring, sensornettverk og smarthus.

Funksjonalitet

Ovnen er utstyrt med flere smarte funksjoner og innstillingsmuligheter som gir økt komfort og lavest mulig strømforbruk:

Ukeprogram/ spareprogram: Ved å planlegge temperatur og gjøre innstillinger ut ifra husholdningens bruksmønster og behov, oppnår du fornuftig bruk av strøm og behagelig temperatur til enhver tid.

Åpent-vindu-funksjon: Når funksjonen er aktivert vil Åpent-vindu-ikonet vises i displayet. Detekterer ovnen et temperaturfall, vil den automatisk gå over i antifrost-modus og operere på 7C mens Åpent-vindu-ikonet blinker. Om temperaturen stiger vil ovnen gå tilbake til forrige modus med Åpent-vindu-funksjonen på. Du kan også gå tilbake til forrige modus ved å trykke på en vilkårlig knapp.

Minnefunksjon ved strømbrudd: Ovnen er utstyrt med minnefunksjon. Når strømmen returnerer, vil ovnen gå tilbake til samme temperatur som før strømbruddet.

Barnesikring: Termostaten kan låses slik at små nysgjerrige barnefingre ikke kan forandre innstillinger eller program.

Bruksområde

Til bruk innendørs i oppholdsrom og bad/våtrom.

Montering

Ovnen monteres på vegg med medfølgende festebrakett. Leveres med 1,6 meters kabel med støpsel.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”