Namron Lyslist og Striplight Utendørs • 3234682

Namron LED strip 5m 2700K 14,4W IP67 24V

fra Namron Namron Ledstrip
Se/Still ett spørsmål ()
-+
 • Varmhvitt lys,2700K
 • Lysstyrke på 1478lm/m
 • Lengde 5 meter
 • Kan kuttes og skjøtes
 • Lang levetid
 • Kan brukes utendørs
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Manual
   • Teknisk Datablad
   • Energiklasse
5 meter lang LED-strip med varmhvitt lys, for utendørs bruk.

Det anbefales at LED-strips festes i aluminiumsprofiler. Den opale (frostede) avdekningen på disse gjør at man oppnår et penere resultat og jevnere belysning ettersom lysdiodene vil være mindre synlige. Bruk av profiler vil også forbedre produktenes levetid ved at varmen spres bedre. Se Tilbehør for passende profiler til denne LED-stripen.

LED-strips er perfekt som dekorativ belysning utendørs, og fungerer også ypperlig over garasjeporten, til å ramme inn områder/soner i uterommet og som trappebelysning.

Teknisk beskrivelse

Dimbar med driver og dimmer, som kjøpes separat.

Varmhvitt lys, 2700K og lysstyrke på 1478lm/m.

Bruksområde

Beregnet for utendørs bruk, IP67. Stilig og effektfull belysning i uteområder, på terrasse samt i rom hvor det kreves høy tetthetsgrad (baderom).

Montering

LED-stripen har kuttlengde på 50mm. Pakken inneholder 2 stk ekstra hurtigtilkoblinger på 30cm, 2 stk hurtigskjøter på 15cm for å skjøte LED-strip og 2 stk hurtigskjøter uten kabel og silikonlim.

Forbehold

OBS: må ikke tilkobles spenning når den er opprullet på spolen.

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre over 30 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”