Namron Taklampe / Vegglampe • 3222202

Namron LED Panel 600x600 40W 3000K u/driver

fra Namron Namron Led panel
Se/Still ett spørsmål ()
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
 • LED-panel 40W, 600x600mm
 • Varmhvitt lys, 3000K
 • Jevn og effektiv belysning
 • Leveres uten driver
 • Tilpasset T-profil himling
 • Dimbar med bruk av dimbar driver
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Teknisk Datablad
   • Energiklasse
LED-panel på 40W for montering i tak. LED-panelet har integrert LED lyskilde (prismereflektor UGR19), med varmhvitt lys (3000K) og microprismeoptikk som gir lav blending. Driver kjøpes separat. Panelet kan dimmes ved bruk med dimbar driver (se tilbehør). Panelet er tilpasset T-profil himling, og måler 600x600 som et standard innertakspanel. Det kan dermed enkelt monteres uten justeringer. Det kan også monteres utenpåliggende ved hjelp av ramme, og nedhengt ved hjelp av wire og ramme.

LED-panel er funksjonelle og populære lyskilder ettersom de gir jevn og effektiv belysning, samtidig som de har lavt energiforbruk. Det diskré utseendet gjør at panelene egner seg til bruk mange steder, men passer spesielt godt i kontorlandskap, korridorer, foajeer osv. Stadig flere velger også å montere LED-panel hjemme, for eksempel i garasjen.

Teknisk beskrivelse

Jevn og effektiv belysning med varmhvitt lys på 3000K, og lysstyrke på 4400lm. Med 54.000 timers levetid og svært liten lystilbakegang i løpet av levetiden, er dette en pålitelig lyskilde i lang tid.

Montering

Tilpasset T-profil himling. Kan også monteres utenpåliggende ved hjelp av ramme, eller nedhengt ved hjelp av wire og ramme (se tilbehør).

Elektroimportøren ønsker å informere deg om at EU har vedtatt å fase ut lysrør som inneholder kvikksølv i løpet av 2023. Lysrørene som fases ut er noen av de vanligste vi bruker på arbeidsplasser, i skoler og i hjemmet, men det finnes nå gode kvikksølvfrie alternativer, som LED-lysrør og LED-pærer.

De lysrørene som skal fases ut er T2-lysrør, T12-lysrør, kompaktlysrør (CFL), T5-lysrør og T8-lysrør. Forhandlere som allerede har importert disse lysrørene kan selge ut sine lagre, men kan ikke kjøpe inn nye etter at forbudene mot de ulike lysrørene begynner å gjelde.

Det er ikke nødvendig å bytte ut lysrørene man allerede har, så lenge de er hele. Det er først hvis et lysrør knuser at man skal være forsiktig. Når man skal kaste et lysrør er det viktig å levere det til et godkjent mottak for spesialavfall. Lysrør er EE-avfall, og man kan levere EE-avfall fra husholdninger gratis til kommunale avfallsmottak eller forhandlere som selger tilsvarende EE-produkter. Forhandlere og kommuner har plikt til å ta imot lysrør og håndtere det på en egnet måte.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig for deg, og at du tar vare på miljøet ved å kaste lysrør på en forsvarlig måte.

Hvis du har spørsmål om utfasing av lysrør med kvikksølv eller ønsker mer informasjon om alternative løsninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi har gode alternativer, inkludert LED-lysrør og LED-pærer som er kvikksølvfrie og miljøvennlige. I tillegg kan du besøke en av våre 27 butikker for å få hjelp og veiledning fra våre dyktige medarbeidere. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste belysningsløsningen for dine behov.