Namron panelovner • 5401389

Namron Glassovn Panel 1000W

fra Namron Namron Glassovn panel
Se/Still ett spørsmål ()
-+
 • Lettlest LCD- display
 • Ukeprogram/ spareprogram
 • 24 timers batteribackup
 • Åpent vindu-funksjon
 • Varsel ved strømbrudd
 • Barnesikring
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
Namron 1000W glassovn i stilrent design. Ovnen har elektronisk termostat med 24 timers batteribackup, ukeprogram/ spareprogram samt flere andre praktiske funksjoner som gir både økt komfort og lavere strømforbruk. Et brukervennlig og lettbetjent, lysende LCD- display er plassert på ovnens overside, for enkel tilgang.

Det elegante designet med avrundede former gjør at ovnen passer godt i de fleste oppholdsrom i huset. Glassfronten er ikke bare pen å se på, men også praktisk ettersom den senker ovnens overflatetemperatur. Ovnen monteres på vegg, eller kan brukes frittstående med ben som kjøpes separat, se Tilbehør.

Finnes i 600W, 800W og 1000W.

Funksjonalitet

Ukeprogram/ spareprogram: Ved å planlegge temperatur og gjøre innstillinger ut ifra husholdningens bruksmønster og behov, oppnår du fornuftig bruk av strøm og behagelig temperatur til enhver tid.

Åpent-vindu-funksjon: Ovnen detekterer om temperaturen synker mer enn 5 ° C i løpet av 10 minutter, noe som indikerer at et vindu er åpent. Dette varsles ved at vindussymbolet på LCD-skjermen blinker raskt. Blinkingen stanses ved å at man trykker på en vilkårlig tast på displayet, og ovnen går tilbake til forrige program. Dersom blinkingen ikke stanses innen 10 minutter, vil ovnen gå i antifrost-modus (10° C) for å unngå unødig bruk av strøm. Ovnen går tilbake til opprinnelig program så snart man trykker på displayet igjen.

Strømbruddvarsling: I tilfelle strømbrudd vil displayet begynne å blinke for å indikere at det har oppstått et strømbrudd. Trykk på hvilken som helst tast på termostaten for å stoppe blinkingen.

Barnesikring: Termostaten kan låses slik at små nysgjerrige barnefingre ikke kan forandre innstillinger eller program.

Bruksområde

Til bruk innendørs i oppholdsrom og bad/våtrom.

Montering

Monteres på vegg med medfølgende festebrakett. Leveres med 1,6 meters kabel med plugg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”