ATG Hansker
8835126

Montasjehanske MaxiFlex Elite Str.10

fra ATG
4,6 av 5 ()
Montasjehanske MaxiFlex Elite Str.10
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 49,-

8835126
39,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Maxiflex elite er konstruert og utviklet som en pustende hanske og er blitt standarden for presisjonshåndteringshansker i tørre omgivelser.
Hansken er ekstremt tynn, men har fortsatt en meget høy mekanisk ytelse.
Optimalisert gripeevne, 360° gjennomlufting. Størrelse: 10.

Teknisk beskrivelse

MaxiFlex® Elite™ er 30 % lettere enn MaxiFlex® Ultimate™ modellene, den er utrolig tynn og gir fingerfølelse nesten på nivå med engangshansker. Den beskytter hendene, samtidig som den beskytter produktene man er i kontakt med.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”