Workhand Hansker
8869608

Montasjehanske GRIFF Str.10

fra Workhand

-22%RABATT

Montasjehanske GRIFF Str.10
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 29,-

8869608
23,20 eks. mva. Ordinærpris 37,-Pris per 1 Par
-+
Førpris 24.1.2020 37,-Tilbudet varer så langt lageret rekker
Griff kunstfiberhanske i stabil kvalitet som ikke smitter flekker.
Til håndtering av aluminium. lyse fiberduker, og glass.
Hansken har en utmerket pusteevne, er hudvennlig.
Innside i bomull/polyamide.
Størrelse: 10.

Teknisk beskrivelse

Lett og sval monteringshanske med kunstfiber i håndflate og elastisk nylon på håndryggen. Kiler mellom fingrene gir ekstra fast og ettersittende passform. Hudvennlig og kromfritt alternativ til skinnhansker. Svettebånd i bomull rundt håndledd med borrelåsjustering. Kunstfiberhanske i stabil kvalitet som ikke smitter flekker. Velegnet til håndtering av aluminium, lyse fiberduker og glass.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”