ATG MaxiFlex Ultimate pustende hanske
8869958

Montasjehanske ATG MaxiFlex Ultimate AD-APT 12

fra ATG
Montasjehanske ATG MaxiFlex Ultimate AD-APT 12
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 49,-

8869958
39,20 eks. mva. Pris per 1 Par
-+
290+ på lager

Frakt fra
Nå blir ikonisk MaxiFlex® enda bedre takket være inkluderingen av den nye AD-APT®-teknologien fra ATG®. MaxiFlex Ultimate er en pustende hanske som gjennom flere år har bevist å være den ultimate standarden for monteringshansker. Hanskens vekt, smidighet og slitestyrke gjør den særdeles velegnet til generelt monteringsarbeid i tørre miljøer. Hansken er hudvennlig(dermatologisk akkreditert). Størrelse 12.

Teknisk beskrivelse

Sømløs konstruksjon, materiale i nitrilskum/nylon og lycra. Innside i nylon. GripTech Dry grep.

Bruksområde

Velegnet som monteringshanske i ulike miljøer med sin smidighet og pustevne.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”