Proxxon Momentnøkkel / Momenttrekker
8805117

Momentskrutrekker Micro Click MC5 1-5Nm PROXXON

fra Proxxon
4,8 av 5 ()
Momentskrutrekker Micro Click MC5 1-5Nm PROXXON
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
8805117

1 061,-

848,80 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
30+ på lager

Fri frakt
For momenter fra 1 til 5 Nm. Automatisk hurtigløsning ved stramming av skruene: Klikksignal indikerer at det valgte dreiemoment er nådd. Forinnstillling av dreiemomentet ved å innstille den riflede ringen på enden av håndtaket, samt fiksere posisjonen ved å skyve den på plass. Lett leselig skala med vindu. Med 1/4" firkant (6,3mm) for pipefeste samt fjærbelastet holder for å holde 1/4" standardbiter på plass. Total lengde 165mm.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”