Proxxon Momentnøkkel / Momenttrekker • 8805129

Momentnøkkel MicroClick MC15 3-15Nm PROXXON

Momentnøkkel MicroClick MC15 3-15Nm PROXXON
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
8805129

1 259,-

1 007,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 3-7 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Automatisk hurtigløser ved tiltrekking av skruer: Tydelig hørbart og følbart klikksignal når det valgte dreiemoment er nådd. Forhåndsinnstilling av dreiemoment ved å rotere den rillede ringen på håndtaket (låsbart). Synlig skala i vinduet. 1/4" firkant (6,3mm) med adapter for bruk av 1/4" standardbits. Vender for høyre-og venstrerotasjon.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”