Nexans Varmekabelmatte lavtbyggende
1008168

MILLIMAT/150 HS 1800W 12m2

fra Nexans
MILLIMAT/150 HS 1800W 12m2
Driftsspenning (V) 230V
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
MILLIMAT® er ideell for rehablitering av alle romtyper. Kabelmatten består av en tynn toleder varmekabel som er festet til et selvklebende, glassfiberforsterket plastnett. Monteres på ubrennbart underlag. Underlaget må være avrettet og fritt for svikt. Varmekabelen leveres med ferdig integrert kald tilleder (skjult skjøt) fra fabrikk. Matteareal: 12m². Minimum romareal: 13,3m². Effekt: 1800W.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”