Mill Panelovner • 90240

Mill WiFi socket Gen 3

-+
Tilbudet varer til og med 28.4.2024
  • Integrert temperatursensor
  • Forutsigbar oppvarming
  • Kommersiell lås for utleiere
  • OTA og Local RES API
  • Spesialisert for varmeovner
  • Les mer...
Mill WiFi Socket gjør din gamle varmeovn «smart» og kobler den til WiFi og Mill-appen.
Forskjellen mellom Mill WiFi Socket og andre WiFi-plugger er at den har en integrert temperatursensor som gjør at du kan justere temperaturen på ovnen din i Mill-appen fra hvor som helst, sammenlignet med tradisjonelle WiFi-plugger som bare lar deg slå ovnen PÅ / AV . Mill WiFi Socket er i denne forstand spesialisert for varmeovner og fungerer på samme måte som en Mill-ovn med integrert WiFi, da temperaturføleren vil fortelle deg temperaturen i rommet i Mill-appen. Og best av alt – du kan bruke den på din gamle og «dumme» varmeovn, slik at du ikke trenger å kjøpe en ny – slik sparer du både lommeboken og miljøet!

Tildelt best i test av tek.no i 2018.

Teknisk beskrivelse

Mill WiFi Socket har en maksimal kapasitet på 2 300W.

Funksjonalitet

Mill WiFi Socket gir deg presis temperaturkontroll og måler fuktighet i rommet.

Mill WiFi Socket Generation 3 tilbyr følgende nye funksjoner:

Ny WiFi-brikke gir superenkel tilkobling med Bluetooth som automatisk kobler enheten til WiFi-nettverket, uavhengig av hvilken type ruter du har.

Forutsigbar oppvarming: socketen vet når den skal starte å varme opp rommet for å oppnå ønsket temperatur på tidspunktet du har registrert i appen. Slik unngår du unødvendig strømforbruk for å nå temperaturen du ønsker.

Barnesikring – for sikker bruk.

Kommersiell lås for utleiere – sørger for at du som utleier har kontrollen.

Åpent vindu funksjon som automatisk slår av varmeovnen når et vindu åpnes.

OTA (Over the Air) – oppdateringer som gjør det mulig å legge til nye spennende funksjoner i programvaren.

Local RES API: kontroller varmeovnen med din egen smart home-løsning.

Bruksområde

Mill -appen gir deg friheten til å kontrollere varmeovnene dine med mobilen fra hvor som helst i verden. Ved å bruke appen kan du kontrollere forskjellige boliger (hjem, hytter osv.), og så mange varmeovner du vil. Søk etter «MillNorway» i Google Play og Appstore.

Mill WiFi Socket gjelder for alle varmeovner med mekanisk termostat og de fleste varmeovner med elektronisk termostat (varmeovner som er i stand til å huske sist satt temperatur etter et strømbrudd).

Forbehold

Mill WiFi Socket er kompatibel med alle Mill-ovner med unntak av 2012 modell Mill Glass serienummer: HL12, samt vår varmeserier som ikke skal brukes uten tilsyn; Mill Instant og Mill Compact vifteovn serien.

For sikker bruk av dette produktet, vennligst sjekk at varmeovnen din kan brukes uten tilsyn. Se ovnenes bruksanvisning før du kobler den til Mill WiFi Socket.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”