Mill Panelovner
5401737

Mill Steel Panelovn 600W WiFi

fra Mill
4,8 av 5 ()
Mill Steel Panelovn 600W WiFi
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Plug & Play Ja Kommunikasjon WiFi Fabrikat, Merke Mill Effekt (W) 600
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 1 149,-

5401737
919,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Homey Google Assistant/Home/Assistent
Stilfull panelovn på 600W med hvit stålfront og appstyring (wifi). Stålfronten er buet og gir et fantastisk design og ovnen føyer seg godt inn i rommet.

Funksjonalitet

Dag/natt termostat og frostsikring, IPX4-godkjent og overopphetingsvern.

Montering

H-brakett og skruer medfølger.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”