Mill Panelovner
5401727

Mill Steel Listovn 1000W

fra Mill
Mill Steel Listovn 1000W
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Plug & Play Ja
Fabrikat, Merke Mill
Effekt (W) 800
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
5401727

1 149,-

919,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
List-modell Panelovn med hvit stålfront. Stilfull panelovn på 1000W. Stålfronten er buet og gir et fantastisk design og ovnen føyer seg godt inn i rommet. Dag/natt termostat. H- brakett og skruer medfølger. Frostsikring, IPX4-godkjent og overopphetingsvern. Størrelse (BxHxD): 1050x250x58.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”