Mill Panelovner
5400938

Mill Smart WiFi plugg

fra Mill
4,6 av 5 ()
Mill Smart WiFi plugg
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Gruppe Smarthus Kommunikasjon WiFi Fabrikat, Merke Mill
Kundefordeler
  • 2 år garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Adapter som transformerer en tradisjonell varmeovn til å bli en smartovn, kobler ovnen til Millheat cloud og App, integrert temperaturkontroll, passer alle type ovner.

Bruksområde

Passer til alle type ovner som har mekanisk termostat og ovner med elektronisk termostat som husket siste registrerte temperatur ved strømbrudd.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”