Mill Smart sensor • 90242

Mill sense sensor 3pk gen. 3

  • Fungerer med

    Virker med Google Assistant/Home/Assistent Virker med Tibber Power-ups Virker med Homey

    Del av Smarthusløsning

    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning
      • Manual
Mill Sense Air er en smart inneklimasensor utviklet av Mill i Norge. Med denne 3 pakningen kan du koble enhetene til WiFi-nettverket ditt og få statusen på inneklimaet ditt direkte i Mill-appen på mobiltelefonen.

Teknisk beskrivelse

Mill Sense Air er oppladbar og USB kabel type C medfølger.

Funksjonalitet

Luften du puster inn hver dag er viktig for helsen din. Ofte er luften inne dårligere enn vi er klar over. Mill Sense Air måler luftkvaliteten i hjemmet ditt. Med enkle grep kan du sikre et sunt inneklima for deg og familien din. Måler luftfuktighet, TVOC (giftstoffer og kjemikalier), temperatur og eCO2. Kan kobles til Mill WiFi-varmeovner for mer presis temperaturkontroll. En sensor som er skilt fra produktet gir mer nøyaktige verdier. Luftkvaliteten varierer betydelig fra ett rom til et annet.

Bruksområde

Brukervennlig Mill-app gjør det enkelt å sjekke luftkvaliteten i hjemmet ditt uansett hvor du er. Bruk statistikkfunksjonen til å måle inneklimaet ditt over tid. Superenkel oppkobling med Bluetooth som automatisk kobler enheten til WiFi-nettverket ditt. Liten og elegant design som passer naturlig inn i ethvert moderne interiør.

Montering

Kan plasseres frittstående eller henges på vegg med veggbraketten som medfølger. Enkel montering med klebrig bakside av veggbraketten gjør at du slipper bruk av skruer og verktøy.

Illustrasjon/video

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”