Mill Panelovner
5400923

Mill Listovn Glass WiFi 1000W

fra Mill
4,7 av 5 ()
Mill Listovn Glass WiFi 1000W
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Plug & Play Ja
Kommunikasjon WiFi
Fabrikat, Merke Mill
Effekt (W) 1000
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
5400923

1 548,-

1 238,40 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Athom Homey Google Assistant/Home/Assistent Tibber Power-ups
Panelovn med hvit, herdet glassfront og appstyring (wifi). Stilfull panelovn list-modell på 1000W. Glassfront er glatt og er dermed enkel å rengjør, samt at den føyer seg godt inn i rommet. Dag/natt termostat. H-brakett og skruer medfølger. Frostsikring og overopphetingsvern. IPX4 godkjent. Høyde: 23 cm. Passer perfekt under vinduer. Størrelse (BxHxD): 1250x255x50

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”