Mill Invisible WiFi panellist 500W • 5401294

Mill Invisible Listovn 500W gen.3 WiFi Mod.

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
Mill Invisible WiFi panelovn gir deg det beste fra to verdener. Nyskapende teknologi som hjelper deg å redusere strømforbruket, kombinert med skandinavisk design som glir i ett med interiøret. I Mill-appen kan du programmere temperaturen til automatisk å tilpasse seg dine daglige rutiner, noe som sikrer hverdagskomfort og sparer deg for unødvendig strømforbruk.

Funksjonalitet

Mill WiFi panelovner er utstyrt med unik PID-teknologi som gir jevnere temperatur og redusert strømforbruk. Når ønsket temperatur er nådd vil ovnen opprettholde denne temperaturen ved å senke effektnivået som gir en mer stabil oppvarming med mindre temperatursvingninger enn tradisjonelle varmeovner. Ovnene kommer også med adaptiv varmestyring som er maskinlæring som gir presis temperatur kontroll og optimal komfort. Ovnen tilpasser seg dine omgivelser og vet når den skal starte å varme for å nå ønsket temperatur til riktig tid. Mill WiFi panelovner kobles enkelt til WiFi via Bluetooth, uavhengig av hvilken type ruter du har. Mill Invisible vant Red Dot Design Award i 2022 for sitt minimalistiske og elegante design. Med sine myke, avrundede kanter og lett buede front, flyter panelovnen i ett med veggen. Godkjent for bruk på bad i sone 2 (IPx4). Denne modellen er utstyrt med en modulær kontrollboks som muliggjør bærekraftig reparerbarhet og fremtidssikre oppgraderinger.

Bruksområde

Anbefalt romstørrelse: 5-7 m2

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”