Mill Varmeovner • 5400934

Mill Gulvovn SG2000MEC

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Brukerveiledning
   • Manual
Mill Convection SG2000MEC har vakre avrundede kanter og noe buet front ut mot sidene. En stillegående ovn som glir inn i ethvert hjem som er svært enkel i bruk, har mekanisk termostat, og en veltesikring for ekstra sikkerhet.

Funksjonalitet

3 effektnivåer: 750/1250/2000W.

Bruksområde

Den diskrete formen og vinkelen på foten gjør at ovnen ser ut til å sveve over gulvet. Rett og slett fantastisk. Kan enkelt kan flyttes der varmen behøves. Anbefalt romstørrelse: 5-20 M2

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”