Mill Gulvstående konvektorovn
5400935

Mill Gulvovn SG2000LED

fra Mill
4,7 av 5 ()
Mill Gulvovn SG2000LED
Spenning 230V Bruksområde Innendørs Plug & Play Ja Fabrikat, Merke Mill Effekt (W) 2000
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 999,-

5400935
799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
SG2000LED er den mest avanserte modellene i Mill Convection serien med elektronisk skjerm og en vifte for ekstra varmefordeling for de ekstra kalde dagene. Den har et fantastisk design med avrundede hjørner, som glir inn i ethvert hjem.

Teknisk beskrivelse

3 effektnivåer: 750/1250/2000W.

Funksjonalitet

LED display med elektronisk termostatkontroll, strømindikator, veltesikring, overopphetingsvern. Vifte for rask distribusjon av varmen og høykvalitets aluminimum fot.

Bruksområde

Gulvovn som enkelt kan flyttes der varmen behøves.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”