Mill Gulvovner • 90233

Mill Gulvovn 1200W gen.3 WiFi

Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Plug & Play Ja
Fjernstyres med App
Garanti (År) 5
Kommunikasjon WiFi
Effekt (W) 1200
90233

1 349,-

1 079,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Forventet 03.02.2023
Alnabru Hent-i-Butikk , ikke tilgjengelig
På lager i 14 av 27 butikker
Finnes utstilt i 2 av 27 butikker, se lagerstatus
-+
  • Prisbelønt gulvovnen
  • Avansert termostat
  • WiFi + Mill-app
  • Les mer...
    • Dokumentasjon

    • Brukerveiledning
    • Manual
Mill WiFi gulvovn er et vakkert interiørelement i seg selv der den svever elegant over gulvet. Denne prisbelønte gulvovnen har avrundede kanter og lett buede sider, og den sorte midtseksjonen understreker det slanke og elegante designet. Modellen har det samme varmeelementet som du finner i Mill panelovner og kan derfor trygt være på uten tilsyn.

Funksjonalitet

Avansert termostat: WiFi + Mill-app.

Bruksområde

Mill WiFi gulvovn kan styres med Mill-appen fra hvor som helst. Du kan legge inn et program slik at temperaturen justeres automatisk til dine daglige rutiner. Slik kan du enkelt spare både lommeboken og miljøet for unødvendig strømforbruk.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”