Makita Multikutter • 8876064

Makita Multikutter 18V m/hurtigfeste DTM51Z (kun maskin)

En multikutter på 18V med et 12-pin OIS-bladfeste. Bladene kan byttes uten verktøy.

Teknisk beskrivelse

Multikutteren veier 2,2 kg og har følgende mål: 324 x 80 x 126 mm. Den har en justerbar hastighet fra 6 000 til 20 000 svingninger per minutt.

Funksjonalitet

Multikutteren har variabel hastighetskontroll, hurtigfeste for sagblad og mykstart for tryggere arbeid. Bladet pendler 1,6 grader både til høyre og venstre. Multikutteren har også en varsellampe som indikerer når det er lite strøm på batteriet, og den er ergonomisk utformet med et godt, gummibelagt og sikkert grep.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”