Cenika måler
8200123

MÅLER PRO 380-S 3P/3+N IT/TT/TN

fra Cenika
MÅLER PRO 380-S 3P/3+N IT/TT/TN
Spenning (V) 230
Bestiller du nå, sendes varen i dag , eller henting i valgt lager i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
En måler Pro 380-S fra Cenika AS som kan brukes i IT, TT og TN nett. Den har 230/400V, 3P/3P+N og maks 100A direkte måling. Den har ingen kommunikasjon ut. For bruk i 230 IT-nett må medfølgende lask benyttes og kobles mellom klemme 13-17.

Teknisk beskrivelse

Målertype: elektronisk Nominell strøm: 5A Maks strøm: 100A Poltype: fireleder

Bruksområde

Målere 3 fase 400V serie

Montering

For bruk i 230 IT-nett må medfølgende lask benyttes og kobles mellom klemme 13-17.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”