Auralight AS Lysrør T8
3802133

Lysrør Ultimate Thermo 58W/840

fra Auralight AS
Lysrør Ultimate Thermo 58W/840
Spenning 230V Energiklasse A Effekt 58W
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Aura Thermo Long Life er et tri-fosforrør med svært god fargegjengivelse utviklet for miljøer der temperaturen er lav. Den unike konstruksjonen inneholder et Long Life lysrør montert i et ytre glassrør.

Teknisk beskrivelse

58W/840

Bruksområde

Utformet for bruksområder som skiltbelysning, tunnelbelysning, parkeringshus, kjølelager og fryselager.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”