OSRAM Lysrør T4/T5
3820178

LYSRØR T5 FQ 54W/830 VARMHVIT HO

fra OSRAM
LYSRØR T5 FQ 54W/830 VARMHVIT HO
Spenning 230V Fargetemperatur 3000 Energiklasse A+
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
LUMILUX T5 HO (HYLSEFORPAKNING 20X1) T5 HO er det røret som gir mest lys i forhold til lengden. Brukes ofte til indirekte belysning og i rom med store takhøyder. Lumenverdiene er oppgitt ved en omgivelsestemperatur på 35° C. Type:FQ 54W/830 HO Watt:54 Farge:Varmhvit Lum.:4450 Lengde:1149 (mm)

Teknisk beskrivelse

Lysrør T5

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”