OSRAM Lysrør T4/T5
3820108

LYSRØR L 8W/640 Kaldhvit 5371

fra OSRAM
LYSRØR L 8W/640 Kaldhvit 5371
Spenning 230V Effekt (W) 8
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Basic Enkeltfargelysrør Ø16mm, Osram Fargene 20 og 30 er enkeltfargelysrør til belysningsanlegg der lysmiljøet er av en underordnet betydning. Ofte benyttet i nødlysarmaturer. Betegnelse:L 8W/20-640 Hvit (288 mm) Normalpakning:25

Teknisk beskrivelse

L 8W/20

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”